Civiel Technisch Tekenaar/ 3D Revit Modelleur (fulltime)

Ben jij een duizendpoot in het programma Revit, vindt jij het geweldig om dagelijks tekeningen te maken, ben jij goed georganiseerd en heb je een dienstverlenende instelling.

Dan ben jij het type Civiel Technisch Tekenaar/3D Revit Modelleur waar wij naar opzoek zijn.

Jouw Werkdag

Als Civiel Technisch Tekenaar/3D Revit Modelleur bij Hektec ga je je bezighouden met het uittekenen van bouwkuipen met stempelframes (staalconstructie). Wij willen namelijk onze stempelframes bouwkuipspecifiek prefab voorbereiden, hierdoor wordt er veel gevraagd van jouw tekenskills. Naast stempelframes zal het ook gaan om hulpplatforms, remmingswerken, (tijdelijke) stalen bruggen en ga zo maar door.  Naast het tekenen ten behoeve van de voorbereiding van de staalbouwer (Theo van der Linden Staalbouw, een van de zusterbedrijven) zijn de tekeningen ook ten behoeve van de projectfasering en dergelijke, maar ook als praatplaatje richt de klant.

Jouw Kwaliteiten

Werken als Civiel Technisch Tekenaar/3D Revit Modelleur vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega:

 • Je communiceert helder en eenduidig.
 • Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding.
 • Je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • En hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.

Jouw Team

Hektec zit gevestigd op de werf van Gebr. van ’t Hek. Het team van Hektec bestaat uit constructeurs, meettechnici, werktuigbouwkundige, een maatvoerder en administratieve medewerkers. Daarnaast is er dagelijks veel contact met collega’s van de verschillend zusterbedrijven. Het team waarin jij komt te werken kan worden omschreven als hecht, betrokken, enthousiast en zeer flexibel.

Wat vragen wij

 • Ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Een VCA-VOL certificaat.
 • Affiniteit met de funderingsbranche.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Computervaardigheden: beheersing Revit

Wat bieden wij

 • Een fulltime dienstverband.
 • Salaris: conform het arbeidsvoorwaardenreglement van de Van ’t Hek Groep.
 • Soort contract: je start met een dienstverband voor bepaalde tijd.

Onze missie, jouw missie?

Hektec is een organisatie die praktische oplossingen bied op het gebied van geo- en funderingstechnieken. Hektec is gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle en biedt daarmee een totaalpakket van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Bij Hektec wordt er altijd gezocht naar optimalisatie in ontwerp en technieken.

Kom je bij Hektec werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.

JA, ik wil deze baan

Als jij deze baan wilt, dan horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.

Stuur jouw sollicitatiebrief naar Sophie Wever, s.wever@vanthekgroep.nl

Vragen? Arie-Jan Tol, 0299-420808 helpt je graag.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Stageplaats>Civiel Technisch Tekenaar/ 3D Revit Modelleur>