Bedrijfsprofiel

Patrick IJnsen, directeur en ingenieur

"'Engineering, Monitoring en Controle vanuit praktische kennis. Dat onderscheidt ons.'"
lees meer>

Patrick IJnsen, directeur en ingenieur

"'Hektec is een onafhankelijke en betrouwbare marktpartij met zeer veel praktische kennis door een nauwe relatie met de praktijk. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om continu de theorie aan de praktijk te toetsen. Daarbij zijn wij bij Hektec gewend om snel te schakelen. Al onze opdrachtgevers ervaren dit verschil. Wij laten ons voorstaan op onze oplossingsgerichte cultuur. Kortom, Engineering, Monitoring en Controle vanuit praktische kennis. Dat onderscheidt ons.'"

Hektec is ontstaan uit de technische afdeling van Gebr. van ’t Hek, en is sinds 1996 een zelfstandig ingenieursbureau. Wij zijn gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle op het gebied van geo- en funderingstechnieken.

Hektec kan u van dienst zijn bij al deze onderdelen van het bouwproces. Hiermee bieden wij u een hoogwaardig totaalpakket aan van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Mede door de inbreng van vakkennis door onze zusterbedrijven Gebr. van ’t Hek, De Waalpaal en Kuipers Funderingstechnieken, blijven wij altijd praktijkgericht denken. Daardoor krijgt u van ons altijd een haalbaar advies.

Wij zijn de afgelopen jaren snel gegroeid. Opdrachtgevers waarderen ons omdat wij altijd op zoek zijn naar optimalisatiemogelijkheden. Uiteraard houden wij continu nieuwe technische ontwikkelingen in de gaten en houden zo onze theoretische kennis op peil. Bij Hektec werkt een enthousiast team van ervaren mensen, waarbij service hoog in het vaandel staat.