Bij ons werken

617

Nick Scheide

"Ik werk bij Hektec als teamleider Monitoring & controle. Dagelijks zorg ik voor rapportages, planning van de buitendienst en administratie."
lees meer>
617

Nick Scheide

"‘Ik ben in 2010 bij Hektec in dienst gekomen als buitendienstmedewerker. In deze functie voer ik diverse werkzaamheden op het gebied van controle uit, zoals het akoestisch doormeten van funderingspalen. Dagelijks bezoek ik verschillende projecten door heel Nederland. Hiervoor ben ik enkele jaren werkzaam geweest als heiopzichter, van waaruit ik ben doorgegroeid naar de functie van kwaliteitscontroleur funderingen. Ook houdt ik me bezig met de beoordeling van meetsignalen en de rapportage hiervan in overleg met onze adviseurs. Door de ontwikkelingen en diverse opleidingen die ik heb gevolgd via Hektec ben ik sinds 2012 teamleider Monitoring & Controle.’"

Hektec bestaat uit een jong maar ervaren team van mensen, waarbij hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. De afgelopen jaren is ons ingenieursbureau gegroeid, en dat bevalt ons goed!

Lijkt het je leuk om te werken voor een ingenieursbureau met uitdagende projecten en veel ruimte voor praktische creativiteit? Dan maken we graag met je kennis. Kijk bij onze vacatures aan de rechterkant van de pagina of stuur een open sollicitatie naar:

Hektec
Ing. A. Tol
Postbus 88
1462 ZH Middenbeemster

Of e-mail naar info@hektec.nl

Stageplaats>Civiel Technisch Tekenaar/ 3D Revit Modelleur>