nl-NL
nl-NL

Biografie

Mijn naam is Cherry Moreno. Ik ben geboren in 1988 in de Filipijnen. Mijn Bachelor of Science in Civil Engineering heb ik behaald in 2008 op de Mapua Institute of Technology (Manilla, Filipijnen).

Mijn Master Degree in Civil Engineering heb ik behaald aan de University of Bologna (Italië). Als onderdeel hiervan was ik exchange student aan de University of Bradford (Verenigd Koninkrijk).

In 2014 ben ik verhuisd naar Den Haag, Nederland. In 2016 ben ik als geotechnisch ingenieur/constructeur bij Hektec in dienst gekomen.

Hier houd ik mij bezig met allerlei verschillende funderingsprojecten, waarbij ik me gespecialiseerd heb in de micropalen en andere funderingspalen. Naast het geotechnisch draagvermogen wordt ook de constructieve sterkte van de paal gecontroleerd alsmede het kopdetail (wapening en/of kopplaat).

Het leukste is om voor ieder project weer het meest optimale funderingssysteem te bedenken en uit te werken. Zo ben ik bezig geweest met de paalfundering voor het project Amsterdam – Diamantbeurs en station Rotterdam-Alexander, wat erg leuke projecten waren om te doen.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen