nl-NL
nl-NL

Biografie

Patrick (1980) is in 2001 afgestudeerd in Civiele Techniek aan Hogeschool Alkmaar in de richtingen, constructief, wegenbouw en waterbouw. Op dat moment werkte Patrick reeds voor Hektec. Na zijn studie heeft Patrick zich gespecialiseerd in geotechnisch en constructief ontwerp door het doorlopend volgen van opleidingen en trainingen in dit vakgebied waaronder de opleiding tot Allround Constructeur van de HVA / Pro-Education en CGF 1. Door zijn werkervaring bij Hektec en Gebr. Van ’t Hek heeft Patrick een rijke ervaring met allerhande funderingstechnieken. Sinds 2007 is Patrick Algemeen Directeur bij Hektec. Door de jaren heen heeft Patrick een actieve rol gehad bij het tot standkomen van diverse CUR-Publicaties en als spiegelgroep lid / commissie lid bij het tot stand komen van Eurocodes in het vakgebied funderingen en geotechniek. Patrick heeft een Internationale professionele registratie als Incorporated Engineer (IEng) via KIVI.

Patrick heeft Hektec in de afgelopen jaren ontwikkelt van “tekening en meetafdeling” tot een specialistisch ingenieursbureau met een praktische insteek op het gebied van engineering, monitoring en controle dat alles in huis heeft om een fundering of bouwkuip van ontwerp tot oplevering te begeleiden. 1983

Met enige regelmaat publiceert Patrick artikelen over projecten of techniek in vakliteratuur zoals Civiele Techniek, Geotechniek en DFI Magazine en heeft hij een aantal columns voor Cobouw geschreven.

Verder is Patrick ondermeer bestuurslid bij KIVI Afdeling Geotechniek, DFI Europe en Lighthouse Club Amsterdam

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen