nl-NL
nl-NL

Biografie

Ik ben Sjoerd Konijn, geboren in de Beemster en woonachtig in Purmerend. In 2017 ben ik gestart met het Trainee programma bij de Van 'T Hek Groep. Binnen dit programma kreeg ik de kans naast diverse functies, variërend van de technische dienst van de Waalpaal tot werkvoorbereider, tekenaar en planning van de buitendienst bij Linden Staalbouw, mijn persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen.

In 2019 heb ik de stap gezet naar Hektec als werktuigbouwkundig constructeur. Mijn carrière omvat een reeks boeiende projecten, waaronder:

Het uitwerken van een scheeploods-uitbreiding; Het berekenen en tekenen van modulaire Cofferdam werkframes, zoals Ø14 meter in Mozambique en Ø12, Ø16 en Ø26 meter in Georgië; Het ontwerpen van hulpapparatuur zoals een verplaatsbaar heiframe voor gebruik op een boot in Mombasa en een lasbordes voor een cofferdam in Denemarken.

Naast de internationale projecten, werk ik binnen Hektec in teamverband aan de ontwikkeling van nieuwe heistellingen, zoals de Sennebogen 6100-PD, de Hitachi SCX800-2 PD, de Vibro-stelling Hitachi SCX1000-2 PD en de Kobelco CKE2500G-PD+, een indrukwekkende stelling met een makelaar van 54 meter, die onder een hoek van 3 op 1 achterover kan heien. De Kobelco-makelaar is ook ontworpen om te werken als vrij hangende makelaar waarbij deze machine MV-palen onder een hoek van 45 graden kan heien;

Of het ontwerpen van losse onderdelen zoals een nieuwe heikop voor de Hillcon HSCX900 GLS en een 3de lier voor de Sennebogen 673e; Deze projecten hebben bijgedragen aan mijn technische expertise in de sector en ik kijk ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn bijdrage te leveren aan toekomstige projecten.

Bel of mail direct voor een offerte

0299 - 420808 aanvragen